Renovira se Turistički info centar

Turisticki info centar Bela Crkva

U toku su radovi na renoviranju Info centra Turističke organizacije opštine Bela Crkva, koji se nalazi na antraktivnoj lokaciji, u glavnoj gradskoj ulici. Prostor Info centra je moderno redizajniran i ima sve tehničke uslove za predstavljanje štampanog materijala, a turisti u Beloj Crkvi imaće mogućnost komunikacije sa zaposlenima za info-pultom.

„Opština Bela Crkva nam je dala besplatno na korišćenje lokal u samom centru grada, a bilo je potrebno izvršiti adaptaciju ovog prostora i prilagoditi ga našoj delatnosti. Zamenjena je stolarija, uradili smo novi sanitarni čvor i kompletno smo preuredili prostoriju koja služi za komunikaciju sa turistima. Ovih dana renoviramo i drugu prostoriju namenjenu za skladištenje promo materijala i arhivu“ – rekao je direktor Turističke organizacije opštine Bela Crkva Novica Jovanović.

Renovirani info centar biće otvoren za mesec dana i svim turistima kao i građanima Bele Crkve pružiće sve relevantne informacije o turističkim ponudama, objektima i manifestacijama u opštini Bela Crkva.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*