Rezultati pripremnih utakmica fudbalskih klubova opštine Bela Crkva

Proteklog vikenda, u sklopu pripema za prolećni deo prvenstva, prijateljske utakmice odigrali su: FK „Banat“ Dupljaja, FK „Bak“ Bela Crkva, FK „Vulturul“ Grebenac, FK „Ratar“ Kruščica i FK „Ševac“ Kusić.

FK „Banat“ Dupljaja bio je gost FK „Crvena zvezda“ iz Pavliša, gde je zabeležio pobedu rezultatom 5:0. Odlična igra gostiju iz Dupljaje, koja je dominirala sve vreme i pobeda ni jednog momenta nije dolazila u pitanje. FK „Banat“ je ovakvim izdanjem pokazao da ima ozbiljne namera u vezi plasmana u viši rang.

Prava goleada viđena je juče na stadionu Partizana u Gaju, gde je FK „Bak“ Bela Crkva pobedio rezultatom 3-8 (1-3). Veoma efikasna utakmica odigrana od strane belocrkvanskih fubalera, a strelci su bili Milković (2), Simić (3), Marković (2) i Dudovski (1).

FK „Ratar“ iz Kruščice pobedio je FK „Borac“ iz Velikog Središta, rezulat 5-4. FK „Vulturul“ Grebenac izgubio je za gol razlike od FK „Sloga“ Plandište. Utakmica FK „Ševac“ Kusić i FK „Omladinac“ Zagajica završena je nerešenim rezultatom 1-1.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*