Sarkastični video o opoziciji pogodio pravo u metu – Đilasovi mediji stali u odbranu šefa, a narod se podsetio lopova i bankrota

Izvor:nsuzivo.rs Društvenim mrežama tokom jučerašnjeg dana počeo je munjevitom brzinom da se deli sarkastični video i muzička numera nepoznatog autora, kojom se ismeva deo opozicije pod kontrolom Dragana Đilasa.

Internet portal Direktno koji se nalazi pod Đilasovom kontrolom, odmah je krenuo u odbranu svog šefa i za krivca je optužio ni manje ni više nego predsednika države Aleksandra Vučića i to u trenutku dok predsednik dogovara nove investicije sa NR Kinom.

Ono što je dodatno zanimljivo, Đilas i njegovi novinari nisu negirali suštinu numere, a to je lopovluk i bankrot do kog su državu doveli. Naprotiv, oni su ušli u ocenu kvaliteta pesme upoređujući je sa hitovima rijaliti zvezda, valjda istih onih koje su propagirali u Velikom bratu i ostalim rijaliti programima koje su doveli u Srbiju.

Građani Srbije i te kako znaju ko je državu doveo do prosjačkog štapa i ko sada na silu, preko ulice želi da se vrati u fotelje u momentu kada je državna kasa puna.

Pročitajte celu vest na nsuzivo.rs

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*