Škola fudbala u Jasenovu organizovala zanimljivo sportsko takmičenje (VIDEO)

fudbalska skola Jasenovo

Povodom novogodišnih i božićnih praznika, Fudbalska škola Jasenovo organizovala je takmičenje u šutiranju penala za sve svoje mališane.

Škola fudbala u Jasenovu počela je nedavno da radi, a trenutno ima oko 60 polaznika, dečaka i devojčica.

„Zadovoljni smo interesovanjem mališana iz Jasenova i iz okoline za naše treninge. Cilj nam je da, uz kvalitetan pedagoški rad stručnih trenera, decu naučimo fudbalskim veštinama i porodičnim vrednostima. U našoj školici fudbala podstičemo drugarstvo, zajedništvo i sportski duh“ – rekao je trener Dejan Paunković.

Takmičenje u penalima postaće tradicija u Fudbalskoj školi Jasenovo, sprovodiće se dva puta godišnje u letnjem i zimskom periodu.

„Želim da se zahvalim OŠ „Đorđe Maletić“ što su nam omogućili da naše treninge u toku zimskog perioda održavamo u školskoj fiskulturnoj sali. U planu nam je da školu fudbala pokrenemo i u Beloj Crkvi, u okviru FK BAK, da pronađemo što više talentovanih dečaka i devojčica i proširimo našu sportsku priču u celoj opštini Bela Crkva“ – dodao je Paunković.

Škola fudbala u Jasenovu okupila je veliki veliki broj dece, kako iz samog sela, tako i iz okoline.

„Škola fudbala imaće i u narednom periodu podršku MZ Jasenovo i lokalne samouprave opštine Bela Crkva, jer ovaj projekat treba što više razvijati, kako bi što više dece bilo na fudbalskom terenu i što više roditelja na tribinama“ – istakla je Sanela Motorov, član Saveta MZ Jasenovo.

Anđela Mihajlović koja 27. decembra puni osam godina, kao najlepši rođendanski poklon dobila je diplomu za najboljeg sportistu decembra meseca u mlađim kategorijama.

„U školi fudbala je odlično i svim devojčicama i dečacima preporučujem da dođu i da se upišu, da zajedno treniramo i da se družimo“ – rekla je malena Anđela.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*