Takmičari KPA „Bela Crkva“ uspešni u podvodnim veštinama

Članovi Kluba za podvodne aktivnosti „Bela Crkva“ postigli su zapažen uspeh na Prvenstvu Srbije i Otvorenom prvenstvu Saveza Vojvodine u „Podvodnim veštinama“ i „Ronilačkim preprekama CMAS“.

Takmičenje se održalo na bazenu „Mostonga“ u Somboru u organizaciji Saveza organizacija podvodnih aktivnosti Republike Srbije i Saveza za podvodne aktivnosti Vojvodine.

„Naš klub je u nešto izmenjenom takmičarskom sastavu uspeo da potvrdi visok takmičarski rejting sa jednom konstatacijom, a to je da su ovok puta naše takmičarke iznele teret uspeha uz odlične rezultate muškog dela ekipe“ – rekao je Dragan Perašević, predsednik KPA „Bela Crkva“.

U prvoj takmičarskoj disciplini „Podvodne veštine“ Ana Sekulović i Aleksandra Vuk osvojile su drugo mesto

U muškoj konkurenciji takmičarski par Dušan Mihajlović – Milan Perašević osvojili su treće mesto, a Marko Obradović i Dušan Mihajlović četvrto mesto.

U ekipnom plasmanu KPA „Bela Crkva“ osvojio je drugo mesto.

U drugoj takmičarskoj disciplini dana „CMAS PREPREКE“ gde se bodovalo samo u pojedinačnom plasmanu ostvaren je odličan rezultat.

Takmičarke Ana Sekulović i Aleksandra Vuk osvojile su prvo mesto. Takmičarski par Dušan Mihajlović – Milan Perašević četvrto mesto

Predstavnik kluba na takmičenju i trener takmičarske ekipe bio je Dragan Perašević, instruktor ronjenja M2.

Takmičarima КPA „Bela Crkva“ još jednom sve čestitke na postignutom rezultatu, a pogotovo što su u pitanju tehničke discipline i predstavljanje ronilačke obuke u klubu.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*