U petak svečano otvaranje rekonstruisanog plivališta VK „Jezero“ (VIDEO)

Violeta Simic poseta VK Jezero

Predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić obišla je završne radove na rekonstrukciji plivališta VK „Jezero“ na Glavnom belocrkvanskom jezeru.

„Nakon puno godina, ovo naše vaterpolo plivalište dobilo je zasta jedan nov, lep izgled. Urađena je rekonstrukcija, zamenjeni su metalni delovi, ofarbano je, tako da spremno dočekuju sezonu. Ono što je najbitnije je da već mnogo mališana aktivno trenira u vaterpolu klubu. S obzirom da imamo vaterpolo tradiciji i da smo grad na jezerima,ovo je bitno za naše mlade i razvoj sporta u opštini Bela Crkva. Htela bih i da pohvalim upravu VK „Jezero“ pošto su retki, ako ne i jedini sportski klub u našoj opštini koji je uspeo da, pored sredstava iz redovnog finansiranja iz budžeta opštine Bela Crkva, obezbedi i sponzore za sve ovo što je urađeno“ – rekla je predsednica opštine Violeta Simić.

Građevinski radovi su završeni, ostalo je još sitnih radova na farbanju i dodatnom ulepšavanju ovog prostora, rekao je direktor VK „Jezero“ Neven Selaković.

Vaterpolo klub „Jezero“ spremno dočekuje ovu letnju sezonu, a svi ljubitelji vaterpola u petak, 11. juna od 11 časova, moći će da prisustvuju svečanom otvaranju plivališta u novom ruhu i nakon toga uživaju u revijalnoj utakmici koja označava početak ovogodišnjeg igranja vaterpola na Glavnom jezeru.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*