Uređene zelene površine i kanal u delu ulice 1. Oktobra ka Neri (VIDEO)

Orezivanje drveca

Uz podršku i pomoć predsednika Skupštine opštine Bela Crkva Marjana Aleksića, građanska inicijativa stanara zgrada kod autobuske stanice i stanovnika dela ulice 1. Oktobra, pokazala je na najbolji mogući način kako zajedničkim radom možemo dobiti lepši i uređeniji stambeni i životni prostor.

Meštani su se obratili predsedniku SO Bela Crkva Marjanu Aleksiću i izneli problem oko zapuštenog kanala za odvod atmosferskih voda kao i oko uređenja zelenih površina i drvoreda u ovom delu grada.

„Urađeno je čišćenje kanala, a pre toga bilo je potrebno uz pomoć vodopumpi izbaciti vodu koja se nakupila i nakon toga uklanjenje otpada i rastinja. Pokošene su sve zelene površine i oko stambenih zgrada i igrališta. Na zahtev meštana urađeno je orezivanja stabala i uklanjanje i sada ovaj deo grada izgleda mnogo lepše i bolje“ – rekao je Aleksić.

Stanari zgrada i stanovnici ulice 1. Oktobra na putu prema Neri ističu značaj ovih radova, ne samo zbog lepšeg izgleda, već i zbog lakšeg svakodnevnog života pre svega dece koja koriste lepo vreme za šetnju sa svojim roditeljima i zabavu na igralištu.

Ovakvi radovi na održavanju i uređenju zelenih površina nastaviće se i u narednom periodu, a na svima nama je da vodimo računa i brinemo oko svog stambenog i životnog prostora.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*