Uspešan nastup KPA „Bela Crkva“ na takmičenju u podvodnim veštinama

KPA Bela Crkva takmicenje Sombor

Članovi Kluba za podvodne aktivnosti „Bela Crkva“ bili su uspešni na Prvenstvu Srbije i Otvorenom Prvenstvu Saveza Vojvodine u „Podvodnim veštinama“ i „Ronilačkim preprekama CMAS“.

Takmičenje se održalo na bazenu „Mostonga“ u Somboru u organizaciji Saveza organizacija podvodnih aktivnosti Republike Srbije i Saveza za podvodne aktivnosti Vojvodine. Domaćin DPA „Sombor“ po tradiciji uvek organizaciju takmičenja dovodi na najviši nivo, što je i ovoga puta potvrdio uslovima za održavanje vrhunskog takmičenja u zahtevnoj ronilačkoj disciplini.

Takmičari KPA „Bela Crkva“ su još jednom pokazali umeće i brzinu kada su u pitanju podvodne veštine i na taj način dokazali zašto se nalaze u vrhu srpskog ronjenja.

U timu iz Bele Crkve najuspešniji takmičarski par bili su Dušan Mihajlović i Milan Perašević, koji su osvojili drugo mesto u državi. Ženski par Aleksandra VukTara Kecman stigao do treće pozicije i bronzane medalje.

KPA Bela Crkva takmicenje Sombor

Najmlađi par na takmičenju Marko Obradović – Dino Isić u disciplini „Ronilačke prepreke CMAS“ su osvajanjem petog mesta dokazali da KPA „Bela Crkva“ ima prave sportske nade i najavu kontinuiteta u osvajanju medalja.

Postignuti pojedinačni rezultati obezbedili su da KPA „Bela Crkva“ u ekipnom plasmanu obezbedi odlično drugo mesto.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*