Vakcinacija bez zakazivanja uspešno sprovedena u Banatskoj Palanci i Kusiću

Vakcinacija Kusic

Imunizacija bez prethodne prijave vakcinom kineskog proizvođača Sinofarm na području opštine Bela Crkva uspešno je sprovedena u naseljenim mestima Banatska Palanka i Kusić.

Odziv građana je bio odličan, a sama vakcinacija, u organizaciji Doma zdravlja “Bela Crkva” i lokalne samouprave opštine Bela Crkva protekla je u najboljem redu, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Meštani su bili veoma zadovoljni što su imali priliku da se vakcinišu u svom selu i nisu morali da odlaze do grada. Predstavnici saveta Mesnih zajednica pomogli su u organizaciji imunizacije, spremali su tople napitke, s obzirom da su uglavnom stariji meštani ovih sela došli na vakcinaciju.

Vakcinacija Banatska Palanka

„Cilj ove vakcinacije u seoskim ambulantama prvenstveno je bio da se vakcinišu naši stariji sugrađani koji nisu vični da se prijave preko portala e-uprave ili putem telefona. Raduje me dobar odziv meštana u Banatskoj Palanci i Kusiću, stanovnici naše opštine na ovaj način pokazali su svoju odgovornost prema sebi i svojim bližnjima kao i prema celoj lokalnoj zajednici.Kovid 19 je opasna bolest, nepredvidiva je i zato je vakcinacija jedini put za izlazak iz pandemije i jedini način da se vratimo normalnim životnim aktivnostima“ – rekla je predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*