Vrščanin Milan Popović pomogao učenicima u Beloj Crkvi (VIDEO)

Violeta Simic Andriano Juga

Vrščanin Milan Popović pomogao je učenicima slabijeg materijalnog stanja Osnovne škole „Dositej Obradović“ i Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ u Beloj Crkvi.

Direktor Osnovne škole „Dositej Obradović“ Adriano Juga istakao je da su u pitanju rančevi koji sadrže sve ono što je potrebno za celu školsku godinu, kao i kompleti udžbenika za određeni broj đaka.

„Danas smo u našoj školi upriličili podelu donacije gospodina Milana Popovića iz Vršca, koji je našoj školi obzbedio sredstva za nabavku rančeva i svog školskog pribora za 28 učenika od prvog do osmog razreda slabijeg materijalnog stanja. Takođe, obezbeđena su i dva kompleta udžbenika za učenike šestog i sedmog razreda. Veliku zahvalnost upućujemo gospodinu Popoviću na ovoj vrednoj donaciji koja nam puno znači“ – dodao je Juga.

Predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić zahvalila se na ovoj vrednoj donaciji.

„Danas sam u Osnovnoj školi „Dositej Obradović“ prvenstveno da se zahvalim Milanu Popoviću, velikom dobrotvoru, koji u svom gradu Vršcu zaista radi veliki broj humanitarnih projekata. Drago mi je što je gospodin Popović ovu svoju akciju proširio i na nas u Beloj Crkvi. Dobili smo značajnu donaciju za učenike slabijeg materijalnog stanja u dve škole, pored Osnovne škole „Dositej Obradović“ u pitanju je i Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“. Nadam se da ćemo imati priliku i da se lično zahvalimo gospodinu Popoviću, što pored svih svojih obaveza i rada misli i o nama“ – rekla je Violeta Simić.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*