Bela Crkva dobila teren za odbojku na pesku (VIDEO)

Novo sportsko igralište za odbojku na pesku izgrađeno je na Glavnom belocrkvanskom jezeru. Radove je finansirala opština Bela Crkva, a izgradnjom ovog terena građani Bele Crkve i turisti su dobili novi sportsko-rekreativni prostor za jedan od najatraktivnijih letnjih sportova.

„Pored teretane na otvorenom, završili smo i teren za odbojku na pesku ovde na Glavnom jezeru. Teren je otvoren za sve korisnike, kako za članove odbojkaškog kluba, tako i za sve naše sugrađane i turiste. Ove sezone, izgradnjom terena značajno smo unapredili sportske sadržaje kao i turističku ponudu naše opštine“ – rekao je Marko Lazarević, član Opštinskog veća Opštine Bela Crkva.

Najmlađi članovi Sportskog udruženje za odbojkaški sport „Stars BC“ prvi su oprobali novi teren.

„Novi teren je značajan, jer mi, iako smo mala opština, imamo veliki broj sportista i talenata. Mi smo i odbojkaška nacija jer je odbojka jedan od najtrofejnijih sportova u našoj državi i veoma je popularan kod dece, što se može i danas videti. Naš klub imo preko 80 članova, a novi teren će nam značiti da se tokom leta okupljamo i imamo rekreativne utakmice“ – istakao je Vedran Golijanin, trener odbojkaškog kluba.

Novi teren za odbojku upotpunio je sportsko-rekreativne sadržaje Glavnog jezera, jednog od najuređenijih i najposećenijih letnjih odmarališta u opštini Bela Crkva.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*