FK „BAK“ krenuo sa priprema za prolećni deo prvenstva (VIDEO)

FK BAK Bela Crkva 2022

Proteklog vikenda na gradskom stadionu Fudbalski klub „BAK“ održao je prvi trening u ovoj godini, u sklopu priprema za prolećeni deo prvenstva.

U toku zimske pauze došlo je do promene uprave FK „BAK“, a novi predsednik kluba Gojko Šupić, ističe da su se bivši igrači ovog kluba aktivirali i zajedno sa njim čine novu upravu fudbalskog kluba iz Bele Crkva.

„Trudićemo se da naš klub bude stabilniji, da igru podignemo na viši nivo i da motivišemo okupljene igrače za što bolji plasman u okviru prvenstva. Svi igrači su se odazvali ovom prvom treningu, nekoliko igrača smo i promenili, doveli smo 6 pojačanja iz opštine Bela Crkva. Svi igrači su zdravi, krećemo sa pripremama za prolećni deo prvenstva koji startuje 5. marta. Očekuje nas borba za opstanak, ali se nadam da trudom i zalaganjem svih nas možemo da ostvarimo naše ciljeve. Pozvao bih sve ljubitelje fudbala u opštini Bela Crkva da nas podrže, ovim mladim momcima ta podrška puno znači i nadam se da ćemo svi zajedno uspeti. Prva utakmica nam je sa Fudbalskim klubom „Crvena Zvezda“ iz Vojvode Stepe, direktnim konkuretnom za ostanak u ligi i ta pobeda na startu prvenstva bi nam veoma značilla. Uprava kluba je u proteklom periodu radila i na poboljšanju uslova za naše igrače, sanirali smo neke delove infrastrukture, sve kako bi igrači imali sve nepohodne uslove za trening i takmičenje“ – rekao je Šupić.

Trener kluba Nedeljko Risteski kaže da narednih sedam dana slede kondicioni trenizi, nakon čega slede i prijateljske utakmice.

„U planu je pet prijateljskih utakmica, a tim iz Bele Crkve odmeriće snage sa fudbalerima iz Grebenca, „Radničkim“ iz Kovina, „Crvenom Zvezdom“ iz Pavliša, „Partizanom“ iz Gaja i sa „Slogom“ iz Banatskog Novog Sela“ – dodaje Ristevski.

Kapiten FK „BAK“ Dušan Anđelić ističe da su igrači motivisani, da je atmosfera u timu odlična i da im zalaganje nove uprave kluba pruža dodatni motiv za uspehom.

1 Komentar

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*