Golovi za Marinu – Humanitarni turnir Fudbalske škole „Inviktus“

Humanitarni turnir Inviktus

Na gradskom stadionu održan je humanitarni fudbalski turnir u organizaciji Škole fudbala „Inviktus“ pod pokoviteljstvom Fudbalskog saveza opštine Bela Crkva.

Škola fudbala „Inviktus“ postoji godinu dana, broji oko stotinu mališana, redovno treniraju i nastupaju na turnirima širom Srbije, kao i u inostranstvu. Klub ima pionirsku i kadetsku takmičarsku selekciju.

„Danas smo okupili da odigramo jedan prijateljski meč sa našim drugarima iz Vršca, naši dečaci i devojčica odigraće 4 mini meča sa mališanima iz Akademije fudbala „Kristal“ i da pomognemo našoj sugrađanki Marini Veselinović“ – rekao je Igor Radulov, trener i predsednik Fudbalske škole „Inviktus“.

Naši sugrađani okupili su se u velikom broju na stadionu kako bi podržali najmlađe fudbalere i pokazali još jednom svoju humanost na delu.

Humanitarni turnir publika

„Deca su pokazala fudbalski talenat i vidimo već sada neke nove fudbalere koji će dominirati belocrkvanskim fubalom, verujem i vršačkim, a i šire. Publika je uživala, deca se lepo druže, rezultat je sada u drugom planu, a ovaj turnir je dobar način i za razvijaje sportskog i takmičarskog duha kod mališana“ – rekao je predsednik Fudbalskog saveza opštine Bela Crkva Darko Ostojić.

Svi učesnici turnira su pobednici, kao i publika, a sakupljeni dobrovoljni prilozi biće uplaćeni za pomoć u lečenju naše male sugrađanke Marine Veselinović.

Poruka Fudbalske škole „Inviktus“ sa ovog turnira – bavite se sportom, živite zdravo, a pobednik današnjeg turnira je humanost!

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*