Grupa građana „Savez za Belu Crkvu“ pristupila Srpskoj naprednoj stranci (VIDEO)

Zeljko Crnogorac SNS

Bivši i sadašnji članovi Demokratske stranke, koji su nekada vodili opštinu Bela Crkva a sada okupljeni u grupi građana „Savez za Belu Crkvu“ od danas su članovi Srpske napredne stranke.

Nakon potpisivanja pristupnica, nove članove pozdravila je poverenik Opštinskog odbora SNS Bela Crkva Violeta Simić:

„Srpska napredna stranka nastavlja da jača i okuplja sve one koji žele da sprovode politiku stranke i rad na razvoju i napretku naše opštine“ – istakla je Simić.

Željko Crnogorac, nekadašnji pokrajinski poslanik, a sada i bivši predsednik GG, naglasio je da u DS nije bilo sluha za politiku razvoja lokalnih sredina.

„Naše političko delovanje posvetili smo društveno ekonomskom razvoju opštine Bela Crkva. Okupljeni u grupi građana, na lokalnim izborima, osvojili smo dva mandata. SNS, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, jedina je politička stranka koja može da sprovede završetak započetih projekata i inicira nove, kako bi naša opstina dalje napredovala i razvijala se. Od danas smo njeni članovi“ – rekao je Crnogorac.

Srpska napredna stranka je na lokalnim izborima u opštini Bela Crkva osvojila 21 od ukupno 33 mandata, koliko broji lokalni parlament.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*