Lazetić i Santrač posetili FK „BAK“ i donirali sportsku opremu (VIDEO)

Fudbalski klub „BAK“ posetili su predsednik Fudbalskog saveza područja Pančevo i savezni fudbalski sudija Dejan Santrač i nekadašnji fudbalski reprezentativac Nikola Lazetić, koji su tom prilikom uručili poklon – donaciju u vidu kompleta trenerki.

Goste su dočekali predsednik Skupštine opštine Bela Crkva Marjan Aleksić, predsednik opštine Darko Bogosavljević, članovi uprave kluba, kao i mlađi i stariji fudbaleri BAK-a.

Predesednik SO Bela Crkva Marjan Aleksić se zahvalio na donaciji, ističući značaj posete ovako istaknutih fudbalskih radnika, posebno u godini kada „BAK“ obeležava 100 godina postojanja i rada. Alekić je naglasio da bi našim fudbalerima značilo i organizovanja utakmice revijalnog karaktera sa FK „Vojvodina“, a posebno deci koja se ugledaju na starije i poznatije fudbalere.

Nikola Lazetić, naš bivši fudbalski reprezentativac koji iza sebe ima bogatu fudbalsku karijeru, istakao je značaj popularizacije sporta u manjim sredinama.

„Iz razgovora sa ovim divnim ljudima shvatio sam da FK „BAK“ ima svoje mesto u fudbalskoj istoriji Vojvodine. Uvek sam raspoložen za ovakve akcije, da obiđem decu i ako mogu svojim doprinosom da pomognem da imaju više elana, da rade i da guraju napred svoju sportsku priču“ – rekao je Lazetić.

Predsednik Fudbalskog saveza područja Pančevo Dejan Santrač zahvalio je Nikoli Lazetiću i čelnicima opštine Bela Crkva na agnažovanju u cilju napretka FK „BAK“.

„FK BAK ima zaista bogatu tradiciju i dosta sportskih radnika je poniklo na ovom području. Ono što je značajno je da se vidi želja lokalne samouprave opštine Bela Crkva da u narednom periodu pomaže sportske kolektive, a posebno je značajna pomoć ovom klubu, koji je i najpoznatiji i najmasovniji sportski klub u opštini Bela Crkva“ – rekao je Santrač.

Predsednik Opštine Bela Crkva Darko Bogosavljević rekao je da je u proteklom periodu lokalna samouprava pomogla u uređenju gradskog stadiona i pomoćnih postorija.

„Postoje planovi za realizaciju projekta rekonstrukcije tribina, a sa upravom kluba razgovaraćemo o tome šta je još potrebno kako bi se poboljšali uslovi treninga, pre svega za one najmlađe, sve u cilju da se se što više dece bavi fudbalom i postiže što bolje rezultate“ – rekao je Bogosavljević.

Za mlađe selekcije FK „BAK“ ova poseta je mnogo značila, naročito za pionire, kadete i juniore, kao podstrek da više treniraju, bodu bolji na utakmicama kao predstavnici svog kluba sa istorijom dugom 100 godina.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*