Narednih dana raznovrsni sadržaji u Gradskom parku

Leto u parku najava

I ove nedelje, Belocrkvane, ali i turiste koji borave u našem gradu, očekuje bogat muzički i zabavni program u Gradskom parku, u okviru manifestacije „Leto u parku“.

Zabavno-muzička manifestacija „Leto u parku“ koju organizuju Centar za kulturu „Bela Crkva“, Turistička organizacija opštine Bela Crkva i Kancelarija za mlade, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave opštine Bela Crkva, do kraja leta održavaće se od četvrtka do nedelje u periodu od 20 do 22 sata.

Organizatori su za ovu nedelju pripremili program prilagođen svim uzrastima i ukusima.

U četvrtak, posetioce Gradskog parka očekuje muzičko veče Zorana Ilića – Kize na čijem repertoaru se nalaze dobro poznati hitovi pop-rock muzike.

Petak je dan rezervisan za najmlađe koje učekuje pozorišna predstava Animatorske i pozorišne trupe „Šašava družina“ pod nazivom „Neobičan superheroj“. Predstava je rađena po motivima iz filmova sa superherojima.
Dva dobra druga: Spajdermena i Betmena i ozloglašenu vešticu Grdanu, koja ne voli druženja i prijateljstva smo pokušali da smestimo u jednu zanimljivu priču o drugarstvu. – poručuju iz „Šašave družine“.

U subotu, 20. jula parkom će odjekivati zvuci evrergreen muzike, nastupaće Mile Sazonov – Ćure.

U okviru programa manifestacije, u nedelju 21. jula održaće se velika žurka za decu u Muzičkom paviljonu u Gradskom parku, dečija diskoteka, pod simpatičnim nazivom „Klincoteka“.

„Najzabavnije leto je baš leto u parku“ – poručuju organizatori. Dođite i uverite se i sami.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*