Veliki broj mališana na fudbalskom turniru u Beloj Crkvi (FOTO)

Fudbalski turnir mlađih kategorija „Trapa kup“ u organizaciji FK „Inviktus“ i FK „Bak“ održan je proteklog vikenda na Gradskom stadionu u Beloj Crkvi.

Pravo da učestvuju imali su dečaci i devojčice generacija od 2010. do 2014. godišta. Učešće je uzelo 30 ekipa sa oko 350 takmičara. Turnir se igrao u čast Miljkov Božidara – Trape.

„Sa ponosom možemo da istaknemo da je turnir protekao u lepoj sportskoj atmosferi, vreme nas je poslužilo te su deca i navijači koji su došli da podrže mlade fudbalere uživali. Želimo da se zahvalimo svima koji su nam pomogli da se ova manifestacija održi, našim, kao i roditeljima gostujućih ekipa koji su ispunili tribine gradskog stadiona i najveće pohvale idu za one najmlađe, koji su svojim majstorijama ulepšali sportski vikend koji je iza nas. Posebnu zahvalnost želimo da uputimo članovima porodice našeg Trape koji su podržali održavanje ovog turnira i koji su dodelili pehare i priznanja najuspešnijima“ – rekao je Igor Radulov, trener FK „Inviktus“.

Publika je uživala u ovom sportskom događaju, Gradski stadion u Beloj Crkvi bio je prepun mališana koji su pokazali svoja umeća, a nakon toga usledilo je i lepo druženje svih učesnika turnira.

Galerija fotografija sa turnira:

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*